Ledenlijst iQuila

 

Altoni en Kelderman zijn 2 dynamische bedrijven. Altoni is gespecialiseerd in het bereiden van verse en gevulde pasta’s. Kelderman is ruim 30 jaar de specialist in het bereiden van verse artisanale kroketten en puree.

 

Contactgegevens

Altoni-Kelderman

Sluizenstraat 101 - 2900 Schoten

T. +32 (0)3 685 24 52 - info@altoni-kelderman.be

Website Altoni

Website Kelderman

 

 


 

 

 

Bij Be Food maken wij verse, artisanale smeersalades en traiteurgerechten.

Dit doen we in een industriële, hoogkwalitatieve werkomgeving. Mét een KMO geest waarin teamspirit, ondernemerschap en kwaliteit centraal staan.

 

Contactgegevens

Be Food!

Monnikenwerve 119 - 8000 Brugge 

T. +32 (0)50 55 00 10 - info@befoodnv.be

Webiste Be Food

 

 


 

 

Het recept voor jouw héérlijk ambachtelijk brood:

Biologische ingrediënten, een traditioneel ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, en bovenal héél véél passie en liefde voor het vak.

 

Contactgegevens

Bio Bakkerij De Trog

Rozendaalstraat 65 - 8900 Ieper

T. +32 (0)57 48 54 19 - info@detrog.be

Website Bio Bakkerij De Trog

 

 


 

 

 

Chicken Masters is uitgegroeid tot een begrip in de markt van gevogeltevlees. Verse kipversnijdingen, heerlijke warme en koude bereidingen met een artisanale “touch”. Dit steeds onder het motto: “Tasty food deserves a master”.

 

Contactgegevens

Chicken Masters

Kortrijksesteenweg 244 - 9800 Deinze 

T. +32 (0)9 381 54 81- admin@chickenmasters.be

Website Chicken Masters

 

 


 

 

 

Uitblinkers in ingrediënten voor ijs, chocolade-, karamel- en fruitbereidingen.

Producten van buitengewone kwaliteit op de markt brengen en aanbieden aan een eerlijke prijs, daar gaan we voor. Zo wint iedereen! 

 

Contactgegevens

Colac

Biezenstraat 27 - 2340 Beerse

T. +32 (0)3 312 49 10 - info@colac.be

Website Colac

 

 


 

 

 

Lekkere yoghurt en platte kaas maken is een kunst. 

Het vraagt geduld, vakkennis en toewijding.

 

Contactgegevens

De Lelie Zuivel

Kwade Weide 5 - 2920 Kalmthout

T. +32 (0)3 664 31 90 - info@deleliezuivel.be

Website De Lelie

 

 


 

 

Onze paté is dan wel authentiek, ons machinepark niet. Ons productieproces is volledig afgestemd op de eisen van deze tijd zonder onze belangrijkste kenmerken uit het oog te verliezen: ambachtelijkheid, kwaliteit en onze authentieke smaak.

 

Contactgegevens

De Spiegeleire 

Industrieterrein 1/9 

I.Z. Webbekom 1041 - 3290 Diest 

T. +32 (0)13 35 20 81 - info@ds.be

Website De Spiegeleire

 

 


 

 

De Sud’n’Sol producten zijn heerlijke, verse zuiderse groenten en fruit, bereidt op mediterrane wijze. Om de pure smaak van onze producten te behouden wordt deze gemarineerd in een subtiel smakende marinade. De producten onder het gamma Sud'n'Sol vallen onder een 100% clean label: geen bewaarmiddelen, noch additieven worden toegevoegd.

 

Contactgegevens

Delisol

Rozendaalstraat 65 - 8900 Ieper

T. +32 (0)57 22 99 02 - info@delisol.be

Website Delisol

 

 


 

 

 

 

Al sinds de jaren 90 biedt DV Foods het meest complete bladerdeeg gamma van de Belgische markt. Daarnaast bieden we een totaalassortiment van chocoladeproducten.

 

Contactgegevens

DV Foods 

Gentstraat 56 - 8760 Meulebeke 

T. +32 (0)51 48 52 64 - info@dvfoods.be

Website DV Foods

 

 


 

 

De flexibele partner in verse en diervriendelijke eieren voor grootwinkel, bedrijven en pluimveehouders. Alleen door duurzame samenwerkingen aan te gaan, kunnen we de hoogst mogelijke toegevoegde waarde creëren voor alles wat met eieren te maken heeft. 

 

Contactgegevens

Kempische eierhandel

Industrieweg 120 - 3980 Tessenderlo

T. +32 (0)13 35 98 80 - info@kempei.be

Website Kempische Eierhandel

 

 


 

 

Vloeibare eiproducten, verse eieren, gekookte en gepelde eieren en gepasteuriseerde eieren, voor zowel klanten uit de foodservice, de horeca als industriële voedingsproducenten is Cocovite een echte referentie.

 

Contactgegevens

Lodewijckx nv

Eindhoutseweg 32 - 2431 Veerle-Laakdal

T. +32 (0)14 84 05 26

Website Lodewijckx

 

 


 

 

 

Ambachtelijke desserts met liefde en passie gemaakt.

Onder private label of eigen merk.

 

Contactgegevens

Maisonie

Pater Ruyffelaertstraat 32 - 9700 Oudenaarde 

T. +32 (0)55 38 56 03 - desserts@maisonie.be 

Website Maisonie

 

 


 

 

 

Sinds 1933 is Maurice Mathieu een welbekende producent op de markt van de mayonaises, sauzen en salades. De filosofie van toen is nog steeds onze leidraad: met enkel de allerbeste ingrediënten maken we dag in, dag uit, een huisgemaakt gamma met respect voor traditie en vakmanschap.

 

Contactgegevens

Maurice Mathieu 

Westpoort 41 - 2070 Zwijndrecht

T. +32 (0)3 216 01 11 - info@mauricemathieu.be

Website Maurice Mathieu

 

 


 

 

 

Nikita is reeds 50 jaar een trendsetter in de productie van salades. Het voornaamste uitgangspunt bij Nikita is en blijft topkwaliteit.

 

Contactgegevens

Nikita

Industrieweg 1002 - 3540 Herk-de-Stad

T. +32 (0)13 55 31 18 - info@nikita.be

Website Nikita

 

 


 

 

Pulviver is producent van poeder op basis van eieren en een Europese marktleider op het gebied van foodservice. Het succes achter Pulviver is constante innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid: de basis voor groei en ontwikkeling in de toekomst.

 

Contactgegevens

Pulviver

Zoning Industriel n°1

Rue de la Fagne d'Hi n°39 - 6600 Bastogne

T. +32 (0)61 21.56.21 - info@pulviver.com

Website Pulviver

 

 


 

 

 

In het familiebedrijf konijnenslachterij Van Assche "Premium Rabbit Meat" zijn vakkennis, ambachtelijke traditie en moderne slachttechnieken het recept voor onze kwaliteit, elke dag opnieuw.

 

Contactgegevens

Konijnenslachterij Van Assche 

Filliersdreef 38 - 9800 Deinze

T.  +32 (0)9 282 54 38 - info@vanassche.info

Website Konijnenslachterij Van Assche