Altoni en Kelderman zijn 2 dynamische bedrijven. Altoni is gespecialiseerd in het bereiden van verse en gevulde pasta’s. Kelderman is ruim 30 jaar de specialist in het bereiden van verse artisanale kroketten en puree.
Contactgegevens
Altoni-Kelderman
Sluizenstraat 101 - 2900 Schoten
T. +32 (0)3 685 24 52 - info@altoni-kelderman.be
Bij Be Food maken wij verse, artisanale smeersalades en traiteurgerechten.
Dit doen we in een industriële, hoogkwalitatieve werkomgeving. Mét een KMO geest waarin teamspirit, ondernemerschap en kwaliteit centraal staan.
Contactgegevens
Be Food!
Monnikenwerve 119 - 8000 Brugge
T. +32 (0)50 55 00 10 - info@befoodnv.be
Het recept voor jouw héérlijk ambachtelijk brood:
Biologische ingrediënten, een traditioneel ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, en bovenal héél véél passie en liefde voor het vak.
Contactgegevens
Bio Bakkerij De Trog
Rozendaalstraat 65 - 8900 Ieper
T. +32 (0)57 48 54 19 - info@detrog.be
Breydel is gespecialiseerd in ambachtelijk en duurzaam bereid varkensvlees dat exclusief voor ons wordt gekweekt door lokale boeren. Traag gebakken voor de beste smaak dankzij onze authentieke oven en geheime kruidenmix. Door onze korte keten is de herkomst van elk stuk vlees 100% traceerbaar, zodat je weet wat je eet.
Contactgegevens
Breydel
Legen Heirweg 2 - 9890 Gavere
T. +32 (0)9 389 69 80 - info@breydel.be
Chicken Masters is uitgegroeid tot een begrip in de markt van gevogeltevlees. Verse kipversnijdingen, heerlijke warme en koude bereidingen met een artisanale “touch”. Dit steeds onder het motto: “Tasty food deserves a master”.
Contactgegevens
Chicken Masters
Kortrijksesteenweg 244 - 9800 Deinze
T. +32 (0)9 381 54 81- admin@chickenmasters.be
Uitblinkers in ingrediënten voor ijs, chocolade-, karamel- en fruitbereidingen.
Producten van buitengewone kwaliteit op de markt brengen en aanbieden aan een eerlijke prijs, daar gaan we voor. Zo wint iedereen!
Contactgegevens
Colac
Biezenstraat 27 - 2340 Beerse
T. +32 (0)3 312 49 10 - info@colac.be
Lekkere yoghurt en platte kaas maken is een kunst.
Het vraagt geduld, vakkennis en toewijding.
Contactgegevens
De Lelie Zuivel
Kwade Weide 5 - 2920 Kalmthout
T. +32 (0)3 664 31 90 - info@deleliezuivel.be
Onze paté is dan wel authentiek, ons machinepark niet. Ons productieproces is volledig afgestemd op de eisen van deze tijd zonder onze belangrijkste kenmerken uit het oog te verliezen: ambachtelijkheid, kwaliteit en onze authentieke smaak.
Contactgegevens
De Spiegeleire
Industrieterrein 1/9
I.Z. Webbekom 1041 - 3290 Diest
T. +32 (0)13 35 20 81 - info@ds.be
De Sud’n’Sol producten zijn heerlijke, verse zuiderse groenten en fruit, bereidt op mediterrane wijze. Om de pure smaak van onze producten te behouden wordt deze gemarineerd in een subtiel smakende marinade. De producten onder het gamma Sud'n'Sol vallen onder een 100% clean label: geen bewaarmiddelen, noch additieven worden toegevoegd.
Contactgegevens
Delisol
Rozendaalstraat 65 - 8900 Ieper
T. +32 (0)57 22 99 02 - info@delisol.be
Dely Wafels is een familiebedrijf dat al drie generaties lang de knowhow van diepvrieswafels beheerst. Door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot een erkende onderneming met een wereldwijd klantenbestand.
Contactgegevens
Dely Wafels
Porte des Bâtisseurs 166 - 7730 Estaimpuis
T. +32 (0)56 34 08 80
Al sinds de jaren 90 biedt DV Foods het meest complete bladerdeeg gamma van de Belgische markt. Daarnaast bieden we een totaalassortiment van chocoladeproducten.
Contactgegevens
DV Foods
Gentstraat 56 - 8760 Meulebeke
T. +32 (0)51 48 52 64 - info@dvfoods.be
De flexibele partner in verse en diervriendelijke eieren voor grootwinkel, bedrijven en pluimveehouders. Alleen door duurzame samenwerkingen aan te gaan, kunnen we de hoogst mogelijke toegevoegde waarde creëren voor alles wat met eieren te maken heeft.
Contactgegevens
Kempische eierhandel
Industrieweg 120 - 3980 Tessenderlo
T. +32 (0)13 35 98 80 - info@kempei.be
Vloeibare eiproducten, verse eieren, gekookte en gepelde eieren en gepasteuriseerde eieren, voor zowel klanten uit de foodservice, de horeca als industriële voedingsproducenten is Cocovite een echte referentie.
Contactgegevens
Lodewijckx nv
Eindhoutseweg 32 - 2431 Veerle-Laakdal
T. +32 (0)14 84 05 26
Ambachtelijke desserts met liefde en passie gemaakt.
Onder private label of eigen merk.
Contactgegevens
Maisonie
Pater Ruyffelaertstraat 32 - 9700 Oudenaarde
M. +32 (0)473 26 46 45 - desserts@maisonie.be
Sinds 1933 is Maurice Mathieu een welbekende producent op de markt van de mayonaises, sauzen en salades. De filosofie van toen is nog steeds onze leidraad: met enkel de allerbeste ingrediënten maken we dag in, dag uit, een huisgemaakt gamma met respect voor traditie en vakmanschap.
Contactgegevens
Maurice Mathieu
Westpoort 41 - 2070 Zwijndrecht
T. +32 (0)3 216 01 11 - info@mauricemathieu.be
Nikita is reeds 50 jaar een trendsetter in de productie van salades. Het voornaamste uitgangspunt bij Nikita is en blijft topkwaliteit.
Contactgegevens
Nikita
Industrieweg 1002 - 3540 Herk-de-Stad
T. +32 (0)13 55 31 18 - info@nikita.be
Pulviver is producent van poeder op basis van eieren en een Europese marktleider op het gebied van foodservice. Het succes achter Pulviver is constante innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid: de basis voor groei en ontwikkeling in de toekomst.
Contactgegevens
Pulviver
Zoning Industriel n°1
Rue de la Fagne d'Hi n°39 - 6600 Bastogne
T. +32 (0)61 21.56.21 - info@pulviver.com
In het familiebedrijf konijnenslachterij Van Assche "Premium Rabbit Meat" zijn vakkennis, ambachtelijke traditie en moderne slachttechnieken het recept voor onze kwaliteit, elke dag opnieuw.
Contactgegevens
Konijnenslachterij Van Assche
Filliersdreef 38 - 9800 Deinze
T. +32 (0)9 282 54 38 - info@vanassche.info
Website Konijnenslachterij Van Assche