Altoni-Kelderman

Altoni en Kelderman zijn 2 dynamische bedrijven. Altoni is gespecialiseerd in het bereiden van verse en gevulde pasta’s. Kelderman is ruim 30 jaar de specialist in het bereiden van verse artisanale kroketten en puree.

Beide bedrijven maakten de laatste jaren een gezonde en sterke groei door. De groei is ontstaan uit de bereiding van verse producten van hoogstaande kwaliteit, creatieve specialiteiten en een optimale klanttevredenheid.  Een samenwerking tussen deze twee bedrijven is dan ook een logisch gevolg.

Het bouwen van een nieuwe productie eenheid liet dan ook niet lang op zich wachten, aan de Sluizenstraat te Schoten werd het nieuwe gebouw opgetrokken. Bij de constructie van de nieuwbouw werd rekening gehouden met zowel uitbreiding van productiecapaciteit, een betere infrastructuur voor de medewerkers en meer efficiëntie in het fabricatieproces.

Ook het milieu aspect kwam uitgebreid aan bod, zo werden er 2000m2 zonnepanelen geïnstalleerd, koelcentrales met warmterecuperatie en een nieuwe stoominstallatie die zorgt voor een lager energie vebruik.

De hoge kwaliteit van de Altoni Kelderman producten kan enkel gegarandeerd worden als de basis inkomende producten aan een strenge controle onderworpen worden. Alle grondstoffen worden dan ook nauwlettend gecontroleerd. Nadien worden de producten getest en afgestemd op de moderne consument.

Vers maakt het verschil!

 

Contactgegevens

Altoni-Kelderman

Sluizenstraat 101 - 2900 Schoten

T. +32 (0)3 685 24 52 - info@altoni-kelderman.be

www.kroketjes.be

www.altoni.be