Breydel

Breydel staat voor ham en spek, vervaardigd uit puur Belgisch varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Artisanaal bereid met de fijnste kruiden en in een traditionele oven gebakken. Zo garanderen wij u de (h)eerlijke Breydelsmaak.

De Breydel ovenham en ovenspek onderscheiden zich van alle andere omdat deze nog in een traditionele oven gebakken worden gedurende een aantal uur. 

 

Breydel streeft naar perfectie en heeft in september 2009 een A-label behaalt tijdens de BRC-audit. We stellen de kwaliteit van de producten elke dag opnieuw in vraag en leggen de lat telkens hoger. 

 

Breydel doet al het mogelijke om bij te dragen tot de gezondheid van de mens en de bescherming van het milieu. Het nemen van milieubeschermende maatregelen, bovenop de wettelijk verplichte bepalingen, behoort tot de bedrijfsmissie. 

Boven op het dak van het magazijn staan 50 m2 thermische zonnecollectoren. Deze staan in voor de productie van warm water evenals de warmte die vrijkomt van de koelinstallaties.

Voor de zuivering van ons afvalwater is er geïnvesteerd in een biologische zuiveringsinstallatie. Voor de sanitaire voorzieningen en de reiniging van de (buitenkant van de) voertuigen wordt regenwater gebruikt.

Afvalstoffen worden maximaal gesorteerd en waar mogelijk vermeden. De geproduceerde afvalstoffen worden op een milieuverantwoorde manier verwerkt.

 

Meer informatie over het bedrijf en ons assortiment vindt u terug op onze website www.breydel.be

 

Contactgegevens

Breydel 

Legen Heirweg 2 - 9890 Gavere 

T. +32 (0)9 389 69 80 -

www.breydel.be