Breydel staat voor 40 jaar vakmanschap en passie, met (h)eerlijke vleeswaren van eigen bodem. Uniek gebakken en lekker kruidig, met een ongeëvenaarde smaak. Onze kwaliteit maakt ons geliefd bij de vakman. Met onze vernieuwde 5-sterren aanpak benadrukken we ons engagement voor mens, milieu en dier. Zo managen we onze eigen korte keten volledig zelf opdat de consument weet wat hij eet.

 

 

BREYDEL is eerlijk

Door onze varkenskweek te organiseren in een 3-wekensysteem met afwisselende locaties, kunnen we elk stukje vlees 1 op 1 traceren: van stal tot bord.

 

BREYDEL is lokaal

We leveren op en top Belgisch vlees en organiseren onze eigen korte keten binnen een straal van 25 km. Zo steunen we de lokale economie, beperken we onze ecologische voetafdruk en zetten we in op duurzaamheid.

 

BREYDEL is enig

Onze geheime kruidenmix en onze authentieke oven combineren traditionele ambacht metinnovatieve technieken. Ook op de boerderijen worden onze varkens uniek behandeld. Ze krijgen een speciaal ontwikkeld 100% plantaardig voer. Door maximaal in te zetten op nevenstromen van humane voeding gaan we in tegen voedsel-verspilling. Het voer wordt ondermeer verrijkt met avocado, een plantaardige vetbron rijk aan Omega3.

 

BREYDEL is expert

We zijn dé specialist in ovengebakken varkens-vlees. Dat vakmanschap begint al op varkensboerderijen die exclusief voor ons werken en de Breydelvarkens met zorg en liefde kweken. Hun welzijn wordt geoptimaliseerd door speeltjes en muziek. De herhaling van die muziek tijdens het transport en in het slachthuis zorgt voor rust. Vlees van varkens met minder stress is immerslekkerder, sappiger en van betere kwaliteit.

 

BREYDEL is fier

Fier op onze familiale traditie en gezelligheid. Fier op onze gedreven medewerkers en op onze producten die met vakmanschap en passie worden bereid. Fier op ons unieke korte ketenverhaal

 

Beleef Breydel

De consument hecht steeds meer belang aan lokaal en duurzaam. Daarom zijn we bewust een open huis. Graag delen we onze passie met jou als vakman. 

Steeds welkom om Beleef Breydel te ervaren tijdens een bedrijfsbezoek, kookworkshop of evenement op maat.

 

 

Contactgegevens

Breydel 

Legen Heirweg 2 - 9890 Gavere 

T. +32 (0)9 389 69 80 - info@breydel.be

www.breydel.be