De Spiegeleire

De Spiegeleire paté combineert oud met nieuw.  De traditionele werkwijze voor het maken van paté met verse levers blijft behouden, maar vindt plaats in een ultra modern uitgeruste fabriek.  Het beste van twee werelden.

De Spiegeleire is niet enkel gespecialiseerd in paté, maar kan ook een mooi assortiment gevogeltecharcuterie presenteren.

 

Als Belgisch bedrijf in de vleeswarensector is De Spiegeleire er als eerste in geslaagd in 1996 een HACCP-certificaat van de TUV te behalen. Doorheen de jaren zijn we hierin blijven investeren, met als resultaat dat we op 29 juli 2009 niet alleen opnieuw het BRC-certificaat niveau A behaald hebben, maar ook het gegeerde IFS-certificaat.

Het IFS certificeringssysteem, dat te vergelijken is met BRC, werd ontwikkeld door Duitse retailers. Het heeft als hoofddoelstelling voedselveiligheid en hygiëne in de voedselverwerkende sector te garanderen. Vrij recent hebben zich ook de Franse retailers aangesloten bij dit systeem, waardoor nu ook meer en meer Franse retailers hun leveranciers opleggen om aan deze normen te voldoen.

 

Meer informatie over het bedrijf en ons assortiment vindt u terug op onze website www.ds.be

Contactgegevens

De Spiegeleire 

Industrieterrein 1/9
I.Z. Webbekom 1041 - B-3290 Diest
T. +32 (0)13 35 20 81 - info@ds.be

www.ds.be