KaDe

In 1993 lanceerde KaDé de Chocbloc, een fijne smeerpasta op basis van chocolade verrijkt met verse halfvolle kaas. Dit was meteen een schot in de roos en het begin van een sterke expansie, want KaDé barstte al snel uit zijn voegen.

 

Er werd geïnvesteerd in een gloednieuw gebouw met een waterdicht traceerbaarheidssysteem om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en in de kiem te smoren. De controle op de inkomende goederen en de permanente temperatuur- en hygiënebeheersing zorgen voor een optimaal eindproduct. Dit alles om te voldoen aan de nieuwste wetgeving en om het behaalde BRC certificaat te behouden.

 

Het assortiment werd verder uitgebreid met chocopasta Arnouts, ambachtelijke kaastaarten, verse kruidenkaas en de verse kruidenboters. Enkele jaren geleden werd het merk Paschka aan het assortiment toegevoegd.

 

Service, kwaliteit en flexibiliteit staan op de eerste plaats. KaDé maakt zich sterk door te luisteren naar zijn klanten en op hun wensen in te spelen. Het nakomen en respecteren van akkoorden bracht door de jaren heen een trouw cliënteel. En daar is het ons om te doen!

 

Contactgegevens

KaDé 

Stadsestraat 47 - 2250 Olen

Tel. +32 (0)14 26 61 86 -

www.kade.be

www.paschka.be