8 nov

Bij het maken van de kaastaarten komt nog steeds veel handenarbeid kijken.

 

Eerst wordt er vruchtenpuree van aardbeien, bosbessen of andere vruchten onder halfvolle platte kaas gemengd.

 

 

We koken melk en lossen daar gelatine en suiker in op. Als het geheel afgekoeld is, gaat het bij de kaas. Tenslotte wordt er nog room onder gemengd. De vulling is dan klaar en wordt met de afvulmachine op overheerlijk zanddeeg gespoten.

 

 

In het midden wordt een biscuit gelegd en dan verder afgevuld. De taart wordt afgewerkt met een laagje fijne bloemsuiker.

De weegschaal controleert het juiste gewicht. Bij een afwijking wordt de taart manueel bij gevuld tot het juiste gewicht behaald is.

 

 

De kaastaarten zitten in een speciaal ontworpen doos met band, waardoor ze niet beschadigd worden tijdens het transport. Zo komen ze in perfecte toestand tot bij u in de winkel!

 

Wil u weten welke smaakvarianten allemaal verkrijgbaar zijn? Neem een kijkje op de gloednieuwe website van KaDé www.kade.be

Terug naar overzicht