Gouden Tavola Stoemp Krokant
15 feb

Gouden Tavola Stoemp Krokant

2de nominatie Gouden Tavola, categorie Delicatessen 2016 is voor Altoni-Kelderman met Stoemp Krokant

 

 

Onze samenleving verandert, gebruiken veranderen, de consumentenbehoefte en de relatie met ons voedsel verandert. En in een snel tempo. Vroeger had voedsel een functionele rol. Inmiddels is food hot en heeft het een emotionele lading gekregen. Innovaties in food zijn veelal inventief maar vaak ook over gecompliceerd. Tijd om terug te keren naar de essentie van ons voedsel. Simpel, eerlijk en met een duidelijke boodschap waarbij een individueel ingrediënt centraal staat. De aardappel is al honderden jaren het middelpunt van ons voedingspatroon.‘Stoemp Krokant’ plaatst deze prachtige grondstof in het zonnetje. Het zijn krokante, met stoemp gevulde aardappelballetjes, verkrijgbaar in een aantal variaties, variërend van bintje pastinaak tot truffelaardappel met shiitake. Minder vlees en meer groenten, dat is de missie. Met Stoemp Krokant presenteren we Belgische Stoemp op vernieuwende wijze. Power to the Pieper!


Meer info: Altoni Kelderman, Schoten – stand 4109
Tel +32 (0)3 685 24 52 - www.altoni.be & www.kelderman.be

 

 

Terug naar overzicht